Veelgestelde vragen

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen, composiet en graniet. Het is gelukkig nog nooit voorgekomen dat wij schade gemaakt hebben aan een keukenblad. Desondanks kan het zijn dan het aanrechtblad blad breekt tijdens het zagen. Wij hebben een aansprakelijkheidsverzekering die eventueel door ons gemaakte schade voor 100% dekt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Tevens beschikken wij over een eigen natuursteenbedrijf waar wij zelf aanrechtbladen vervaardigen, dus een oplossing is altijd voorhanden.

Als u op het moment niet kan koken kunnen wij vaak binnen een paar dagen uw keukenblad zagen. Normaal gesproken kunnen wij binnen 2-3 weken bij u komen zagen.

Het zagen van graniet of composiet  gaat vergezeld van een vrij hoog schril geluid. Dit geluid van het zagen wordt goed geblokkeerd door deuren en muren. Vaak merken de buren (of slapende kinderen) niet eens dat wij bezig zijn.

Een keukenblad van composiet of graniet is zelf te zagen, wij doen het ook. Echter u heeft hiervoor een speciale diamantzaag nodig die geschikt is voor graniet of composiet. Wij hebben zelf een stofkap ontwikkelt waardoor wij praktisch stofvrij kunnen zagen. Als er zonder afzuiging gezaagd wordt, vind u het stof op zolder terug. Als wij uw blad zagen nemen wij ook het risico op eventuele breuk op ons.

Ter plaatse zagen wij alleen bestaande kookplaatgaten en spoelbak uitsparingen groter.

Het op maat zagen van een aanrechtblad kan wel, maar hiervoor moet u het blad naar onze werkplaats transporteren.

Het is ter plaatse niet mogelijk om een kookplaat vlak (vlakinbouw) met het aanrechtblad in te bouwen. Dit kan wel in onze werkplaats in Utrecht. U moet het aanrechtblad dan langs komen brengen en weer ophalen.

Wij kunnen ter plaatse een spoelbak uitsparing vergroten, echter dit kan alleen voor een opbouw spoelbak.
Vlakinbouw of onderbouw is op locatie niet mogelijk. Alvorens wij komen zagen, moet de oude spoelbak verwijderd zijn.

Wilt u toch een vlakinbouw- of onderbouw spoelbak, dat kan. U moet het blad dan in onze werkplaats langs komen brengen, wij proberen dit dan binnen enkele dagen te realiseren.

Wij kunnen praktisch stofvrij zagen. Het zagen van graniet of composiet geeft heel veel stof, wij kunnen dit voor 99,8 % afvangen met onze gespecialiseerde afzuigapparatuur. De rest van het stof kan eenvoudig met een doekje weggehaald worden.

Kookplaat groter zagen op locatie (omgeving Utrecht of Haarlem ) prijs vanaf  240,- EURO

Prijs zagen kookplaatgat:                Euro 240,- (inclusief BTW)

Reiskosten:                                         Euro 0,73 per km heen en terug (inclusief BTW

Kookplaat groter zagen in onze eigen werkplaats te Utrecht of Haarlem       

Prijs zagen kookplaatgat:                 Euro 135,- / Euro 185,-

Wij werken in principe in heel Nederland vanaf Haarlem, Utrecht en Renesse. 

In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Limburg komen wij alleen in combinatie.

Hierdoor kan het langer duren voor wij langs kunnen komen.

De afstand ik vaak te ver.

In het verleden werden er veel kookplaten geleverd met een inbouwmaat van 56×48 cm of 55x48cm. Helaas hebben alle fabrikanten de inbouwmaat van 48cm vergroot naar 49cm diep. Zover wij weten zijn er momenteel geen kookplaten te koop met een inbouwmaat van 48cm diep.

Uiteraard zijn wij verzekerd voor schade ontstaan door onze werkzaamheden. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven (NOA) en u kan er dus vanuit gaan dat wij vakwerk leveren.

https://www.noa.nl/nl/noa-voor-particulieren/noa-garantie/

Wat een topservice! Binnen 48 uur mijn probleem opgelost!

Familie DerksHaarlem

Oude kookplaat keramisch 4 pits

Nieuwe kookplaat inductie 5 pits